Geen order en verzendkosten!

Waarom bestaan er dan toch Service Pakketten?

Omdat er rondom een AED meer speelt dan alleen het vervangen van de batterij en de electrode-cassette, hebben we hiervoor Service Pakketten ontwikkeld.

ProCardio doet niets anders dan AED’s verkopen, plaatsen en instructie geven. Daarom kunnen wij veel handelingen zeer efficiënt uitvoeren. Zoals het onderhouden van AED’s op verschillende locaties.

Ook het geven van opfristrainingen is een belangrijk onderdeel van ons serviceaanbod. Als de AED over enkele jaren moet worden ingezet, is het immers wel belangrijk dat iedereen nog weet wat te doen.

En hoewel niemand hoopt de AED ooit te hoeven gebruiken, is het wel zo fijn als u na inzet van de AED ProCardio kan bellen. Wij komen dan (24/7) direct langs om de AED weer inzetbaar te maken en de ECG-gegevens voor de behandelend arts beschikbaar te maken.

Onze AED-service en onderhoudspakketten zijn ontwikkeld om u de zekerheid te geven dat uw AED het zal doen op het moment dat elke seconde telt.

NB: bij al onze AED Service Pakketten zijn de kosten van de vervangende materialen (elke 2 jaar een nieuwe electrode-cassette en elke 4 jaar een nieuwe batterij) al inbegrepen. Zo zijn de kosten voor het onderhoud van uw AED nooit een verrassing.

zoekresultaten voor ""