Geen order en verzendkosten!

Service en onderhoud aan de Philips FR2 en de Philips FRx AED

De meest verkochte AED ter wereld, is de Philips HeartStart HS-1. Hiervan zijn meer dan 800.000 exemplaren verkocht. Andere bekende Philips AED’s zijn:

  • Philips Forerunner (wordt niet meer geproduceerd)
  • Philips FR2
  • Philips FRx

Ook voor de Philips Forerunner, de Philips FR2 en de Philips FRx AED levert ProCardio onderhoud, service en opleidingen. ProCardio is officieel Philips partner voor alle typen AED’s. Ook de oudere modellen, zoals de Forerunner, de FR2, of specialistische modellen, zoals de FRx, worden door ons onderhouden.

Vraagt u zich bijvoorbeeld af of uw Philips FR2 wel voldoet aan de ERC 2010 richtlijnen? Of bent u op zoek naar een nieuwe electrode-cassette of een nieuwe batterij voor uw Forerunner, FR2 of FRx?

De oudste AED in ons bestand is uit 2001, en functioneert nog steeds uitstekend. Ook u kunnen we op verschillende manieren helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Hierbij zal onze specialist uw AED testen en voorzien van een keuringsrapport. Geheel gratis op uw locatie.

Neem voor het maken van een afspraak, of voor meer informatie over elektroden, batterijen en andere accessoires contact op met onze AED servicedesk op tel. 035 33 33 515

zoekresultaten voor ""