Philips FRx AED + AIVIA 200 buitenkast

Geen order en verzendkosten!
De Philips HeartStart FRx AED (861304) is een uiterst robuuste en betrouwbare defibrillator. De AED is stof- en spuitwaterbestendig (IP55) waardoor hij geschikt is voor bijvoorbeeld een fabriekshal, zwembad of andere openbare ruimtes, te denken aan een woonwijk of supermarkt. Het is dan ook dé AED die wordt gebruikt voor het initiatief BuurtAED van de Hartstichting en Philips.

De AIVIA 200 buitenkast is uitgerust met verwarming en alarm (105dB). Deze kast beschermt de AED tegen vele weersinvloeden. De kast heeft geen slot dus hij is zeer gemakkelijk toegankelijk voor alle hulpverleners.
Deze complete set bied je het volgende:
- Philips HeartStart FRx AED
- elektroden en batterij
- Philips draagtas
- Snelle Interventiekit met daarin grote zware kledingschaar, veiligheidsscheermes, handschoenen, handdoek en beademingsmasker
- 8 jaar Philips fabrieksgarantie

- AIVIA 200 buitenkast met verwarming en alarm.
- Inclusief 220V-24V voeding


Zoals eerder benoemd is de Philips FRx een robuuste en betrouwbare AED. Doordat hij een IP55 waarde heeft is hij stof- en spuitwaterbestendig. Daarnaast is het de enige AED die op alle ondergronden gebruikt mag worden.

Door deze eigenschappen en meer is het de ideale AED voor vele (openbare) locaties. Denk aan een fabriekshal, zwembad, supermarkt of woonwijk. Het is dan ook dé AED die wordt gebruikt voor het initiatief BuurtAED van de Hartstichting en Philips.

De AED kan worden uitgerust met een speciale baby-kind sleutel. Hiermee wordt de Philips HeartStart FRx AED automatisch omgezet voor gebruik op baby’s of kinderen. Ideaal voor omgevingen waar veel kinderen zijn zoals een school of kinderdagverblijf.

Belangrijke Philips FRx AED kenmerken op een rij:
- IP55: biedt optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf
- Schokbestendig: zelfs na een val van meer dan 1 meter blijft de AED betrouwbaar functioneren
- Houdbaarheid: de batterij verzekerd je van 200 schokken, 4 uur functioneren OF een AED die vier jaar stand-by is (inclusief zelftesten). Daarnaast heeft de AED een reservecapaciteit wat betekent dat hij na het aangeven van een zwakke batterij nog schokken kan toedienen.
- Stap voor stap: de AED begeleidt de hulpverlener door het proces dankzij gesproken instructies.
- De AED gaat altijd door: hij bewaakt voortdurend het hartritme, ook als je de borstkas indrukt tijdens het reanimeren of de patiënt beademt. Wanneer de Philips FRx AED tijdens de reanimatiecyclus een defibrilleer ritme ontdekt:
• onderbreekt hij de reanimatiecyclus
• controleert een tweede maal het hartritme
• laadt zich snel op om een schok toe te dienen. Hierdoor wordt een levensreddende schok nooit uitgesteld.
- De AED kan binnen 8,1 seconden een schok toedienen dankzij de Quick Shock technologie. - De AED kan binnen 8,1 seconden een schok toedienen dankzij de Quick Shock technologie.

De AIVIA 200 buitenkast is uitgerust met verwarming en alarm (105dB). Deze kast beschermt de AED tegen vele weersinvloeden. De kast heeft geen slot dus hij is zeer gemakkelijk toegankelijk voor alle hulpverleners.
zoekresultaten voor ""