Geen order en verzendkosten!

Elke AED kan worden aangemeld, ook als deze binnen hangt


Elke AED kan worden aangemeld, ook jouw AED kan andere levens redden.

Door jouw AED te registreren, zorg je ervoor dat iemand met een hartstilstand in jouw omgeving sneller geholpen kan worden. 

Geen buitenkast nodig om je AED aan te melden

Als jouw bedrijf, sportclub of instelling op vaste tijden open is, kan je al je AED aanmelden. Het is geen vereiste dat de AED aan de buitenkant van het pand is opgehangen. De bereikbaarheid van de AED op vaste tijden is het belangrijkste.

Meld je AED aan


Aanmelden? Binnen 5 minuten gedaan geregeld

Via de speciale aanmeldpagina heb je het zo voor elkaar. Je vult je postcode in en komt op de aanmeldpagina. Je vult je adres in en de gegevens van de AED. Kom je er niet uit? Dan bel je even met ons en helpen we je verder. Ons telefoonnummer: 035 3333 515.

Meld je AED aan


Hoe werkt het oproepsysteem?

Bij een hartstilstand zijn de eerste 6 minuten cruciaal. Ambulances zijn er vaak niet binnen 6 minuten. Om deze tijd te overbruggen is er een oproepsysteem reanimatie.

Het oproepsysteem reanimatie werkt via de 112-alarmcentrale. Als een melding binnenkomt van een hartstilstand, worden direct mensen ingeschakeld die kunnen reanimeren. Een aantal krijgt een oproep om direct naar het slachtoffer te gaan en te starten met reanimeren. Anderen krijgen het verzoek om eerst een AED op te halen.

Meld je AED aan


Registreer jouw AED

Wil jij levens redden in jouw buurt? Meld jouw AED dan aan bij het oproepsysteem reanimatie!

Meld je AED aan


Meer informatie vind je op de website van de Hartstichting, klik hier.


Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

zoekresultaten voor ""