Geen order en verzendkosten!

Antwoord op de meest gestelde vragen


Moet ik zelf mijn AED aanmelden?

Ja, je meldt zelf je AED aan, zodat we zeker weten dat de adresgegevens, openingstijden etc. juist in het systeem staan.


Meld je AED aan


Als ik mijn AED aanmeld moet ik dan zelf de reanimatie verzorgen?

Nee, een burgerhulpverlener komt jouw AED ophalen. Je hoeft de AED alleen mee te geven. Alleen als je een reanimatietraining hebt gevolgd en je hebt opgegeven als burgerhulpverlener kan je ook worden opgeroepen voor de reanimatie.

Meld je AED aanHeb ik een buitenkast nodig om mijn AED aan te melden?

Nee, dat is niet nodig. Als jouw bedrijf, sportclub of instelling op vaste tijden open is, kan je je AED aanmelden. Het is geen vereiste dat de AED aan de buitenkant van het pand is opgehangen. De bereikbaarheid van de AED op vaste tijden is het belangrijkste.

Meld je AED aanHoe komt mijn AED terug na inzet reanimatie?

Een burgerhulpverlener die jouw AED ophaalt krijgt de instructie om deze zelf terug te hangen. Meestal doet iemand dat op weg naar huis en is de AED dus maar korte tijd van zijn plek. Het komt in principe niet voor dat het ambulancepersoneel de AED meeneemt. Ook dan wordt de AED zo snel mogelijk teruggebracht, bijvoorbeeld door de politie.Als eigenaar krijg je altijd een e-mail als jouw AED ingezet is bij een reanimatie. Controleer dan of de AED daadwerkelijk gebruikt is en vervang indien nodig de elektroden en of de batterijen. Vermeld daarna de nieuwe verloopdata in het systeem.

Meld je AED aan


Wordt mijn AED vaak opgehaald?

We kunnen er geen goede voorspelling over doen. De ene AED zal vaker worden opgehaald dan de andere. Onze ervaring is dat je rekening kan houden met hooguit 1x per jaar.

Meld je AED aan


Voor meer vragen en antwoorden verwijzen we je naar de website van de Hartstichting, klik hier.


Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

zoekresultaten voor ""