Geen order en verzendkosten!

AED en temperatuurAED en temperatuur

Het is van uitermate groot belang dat de AED naar behoren functioneert op het moment dat er zich een noodsituatie voordoet en hij ingezet moet worden. De Philips HeartStart AED is in staat om te blijven functioneren in uitzonderlijke situaties.

Philips hanteert een temperatuur advies. De AED kan zich in twee standen bevinden: hij ligt opgeborgen in de tas met een geïnstalleerde batterij en elektroden of hij wordt gebruikt op een slachtoffer. De Philips HeartStart FRx AED en Philips HeartStart HS1 AED hebben ieder een eigen temperatuur advies. Wij lichten dit per model hieronder toe.

Philips HeartStart HS1 AED

Het normale temperatuur advies luidt als volgt:
Opgeborgen met geïnstalleerde batterij en elektroden: 10 tot 43 ºC
In gebruik op een slachtoffer: 0 tot 50 ºC 

Philips HeartStart FRx AED

Het normale temperatuur advies luidt als volgt:
Opgeborgen met geïnstalleerde batterij en elektroden: 0 tot 50 ºC
In gebruik op een slachtoffer: 0 tot 50 ºC

Voor beide AED’s geldt als de AED gedurende 20 minuten of minder in een situatie komt met een snelle overgang van heel koud naar warm, of andersom, blijft de AED functioneren.

Kouder of warmer dan het advies

Voordat de Philips HeartStart AED een dagelijkse zelftest uitvoert, meet hij de omgevingstemperatuur. Is het kouder dan 0 graden, of warmer dan 50 graden, wordt de test uitgesteld. Na 3x uitstel (in totaal 40 uur) wil de AED u informeren over de temperatuur. Dit doet hij door te gaan piepen.

Mocht u zich niet op de plek van de AED bevinden en hij piept, zal hij alsnog weer na 8 uur een automatische zelftest proberen te doen. Is deze succesvol omdat de temperatuur is gedaald of gestegen, dan stopt het piepen. Is dat niet het geval, zal het geluidssignaal aanhouden totdat u actie onderneemt.

Om het piepen te stoppen kunt u de uitgebreide handleiding raadplegen. Download nu de handleiding Philips HeartStart AED beheer informatie.


Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

zoekresultaten voor ""