Geen order en verzendkosten!

Update Coronavirus en ProCardioCOVID-19, oftewel het Coronavirus, houdt Nederland bezig en verandert een hoop in ons dagelijks leven. Je hebt waarschijnlijk al een heleboel informatie kregen. Ook ProCardio heeft de nodige maatregelen genomen om verspreiding te voorkomen en daarom hebben wij alle belangrijke informatie op een rijtje gezet.

COVID-19 en ProCardio maatregelen


 1. Trainingen geannuleerd

  Alle klanten die een training ingepland hadden staan of binnen twee maanden (tot 1 juni) een training ingepland moeten krijgen, hebben een mail ontvangen. Alle trainingen gaan niet door tot in ieder geval 1 juni 2020.

  Komt hier verandering in omdat de overheid en het RIVM een nieuw advies uitbrengen, volgt er een update.


 2. Bereikbaarheid

  Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar zoals je van ons gewend bent. Dit geldt ook voor de avonden en weekenden voor storingen of na een inzet


 3. Bestellingen worden verzonden

  Alle geplaatste bestellingen worden gewoon verzonden. We doen dit als gebruikelijk binnen 2 werkdagen. Echter vragen wij wel op voorhand jouw begrip voor het geval dit toch langer duurt.


 4. Service gaat door

  Alle service die aan jouw AED moet plaatsvinden door een medewerker van ProCardio op locatie gaat door. Een werkende AED is immers van levensbelang. Hiervoor is minimaal contact nodig en we vragen dan ook om voldoende afstand te houden (1,5 meter).

  Elektroden en/of een batterij kunnen dus gewoon door ons vervangen worden. Wil je dit liever niet? Dan kunnen wij de onderdelen ook naar je opsturen en dan kan je het zelf vervangen. Je krijgt dan van ons de producten en een handleiding.


 5. Storing

  Wij zullen eerst proberen je telefonisch te begeleiden om het probleem op te lossen. Moeten wij de AED komen ophalen en leveren wij tegelijkertijd een vervangende AED bij jou af? Dan gelden de RIVM regels.

   • Leg de AED met storing voor ons klaar (minimaal 1,5 meter afstand).
   • Wij pakken de AED en leggen op dezelfde plek de vervangende AED voor jou klaar.
   • Deze kan jij oppakken zodra wij weer weg zijn.

  Hetzelfde proces doen wij zodra jouw AED weer klaar is. Wij brengen jouw AED terug en we komen de vervangende AED ophalen.


 6. Inzet

  Als er een inzet is geweest met jouw AED moet hij uitgelezen worden en heb je nieuwe elektroden nodig. Wij komen de AED bij jou ophalen. Hiervoor gelden dezelfde regels als met een storing.

   • Leg de AED die is ingezet voor ons klaar (minimaal 1,5 meter afstand).
   • Wij pakken de AED en leggen op dezelfde plek de vervangende AED voor jou klaar.
   • Deze kan jij oppakken zodra wij weer weg zijn.

  Hetzelfde proces doen wij zodra jouw AED weer klaar is. Wij brengen jouw AED terug en we komen de vervangende AED ophalen.


COVID-19 en ProCardio maatregelen

Verder delen wij graag nog belangrijke informatie vanuit HartslagNu over reanimeren. Indien je als burgerhulpverlener een reanimatieoproep krijgt gelden er nieuwe regels.

 1. Geen mond-op-mondbeademing
 2. Wel borstcompressies
 3. Wel gebruik van de AED

Voor volwassen die positief zijn getest op COVID-19 of er is een verdenking hierop gelden de volgende regels bij reanimatie:

 1. Geen mond-op-mondbeademing
 2. Geen borstcompressies
 3. Wel gebruik van de AED


Meer informatie over de symptomen van COVID-19 vind je op de website van de Rijksoverheid.
Meer informatie over reanimeren vind je op de website van HartslagNu.Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

zoekresultaten voor ""